Apple számítógépek és mobil eszközök
szakértői támogatása a FotóSarok szaküzletben!

A fényképezés, fotófeldolgozás és az Apple termékek mindig szoros kapcsolatban álltak egymással. Talán nem véletlen, hogy már a kezdet kezdetén és ma is Macintoshra jelennek meg először a népszerű fotófeldolgozó szoftverek. (Photoshop, Lightroom)

Maga az Apple is kényezteti a fotóstársadalmat, hiszen minden számítógépén megtaláljuk az iPhoto alkalmazást, amely az amatőr fotósok minden igényét kielégíti, ami a képek rendszerezése és digitális szépítése terén felmerülhet. A profik pedig hosszú évek óta használják az Aperture programot, amely a digitális fotófeldolgozás teljes munkafolyamatát képes ellátni a RAW képek importálásától, rendszerezésétől az optimalizáláson át a végtermékig, ami jelenthet nyomtatást, fotókönyvet vagy valamilyen online megjelenést. A közeli jövőben pedig egy új komplex fotófeldolgozó szoftver megjelenése várható, lassan elmosódik az Apple asztali és mobilrendszere közötti határ.

Sok fotósnál lapul a zsebben egy iPhone, a táskában iPad, az asztalon pedig egy Mac számítógép. A mobil eszközök kiválóan alkalmasak arra, hogy munkáinkat bárhol megmutassuk, online felületen megosszuk, sőt, az új eszközök, mivel számítási teljesítményük egyre közelít az asztali rendszerekéhez, már egyre alkalmasabbak kisebb-nagyobb fotófeldolgozási feladatokra is. Ráadásul az Apple eszközei egy egységes ökoszisztémában működnek, ha ráérzünk ennek működésére, már könnyen boldogulunk.

Akik a Windows rendszerről váltanak OS X-re, vagy már rendelkeznek Mac számítógéppel, iPhone-nal, iPad-del, de szeretnék az ezekben rejlő lehetőségeket teljes mértékben kihasználni, vagy munkájuk során felmerülő kérdésekre keresnek választ, szoftveres problémákba ütköznek, szívesen segítünk.

Szakértő kollégánk hosszú ideje foglalkozik Apple támogatással, mind magánszemélyek, mind cégek részére.

 

MacMester átvevő pont a FotóSarok szaküzletben!

Apple szakértő kollégánk, Feke László, akivel az évek során sok Mac és iPhone-iPad felhasználó találkozhatott a Duna Plazában lévő Apple üzletben, vagy az oktatóteremben, most már nem csak a Facebook oldalon várja ügyfeleit, hanem előzetes telefonos egyeztetés után üzletünkben is, ahol lehetőség van a szoftveres javításra, fejlesztésre szoruló termékek leadására, majd a munka elvégzése utáni átvételére, illetve ugyancsak előzetes megbeszélés alapján a helyszínen történő gyors problémamegoldásra.

Most váltott Mac-re, iPhone-t, iPadet vásárolt? Szokatlan az új operációs rendszer? Mire jó az Apple ID, iCloud? Használhatóak-e az eddig megszokott célszoftverek OS X alatt is? Milyen programokra van szükség egy-egy feladathoz? Hogyan juthatunk hozzájuk?
Esetleg gondot okozott egy frissítés? Szeretné Apple termékeiben rejlő lehetőségeket 100%-ig kihasználni?

 

Megannyi kérdés...

Valaki mutassa meg, hogy kell ezt... SOS szolgáltatásunkat kiterjesztettük az Apple termékekre is!
 

Feke László

MacMester

E-mail:


+36 30 430 3422