A műterem

A FotóSarok műtermi szolgáltatásai profik és igényes amatőrök számára egyaránt a legmagasabb szintű kreatív és technikai lehetőségeket biztosítják fényképeik precíz és művészi megformálásához.

A közvetlen utcai bejárat és a bejárat előtti parkolási lehetőség lehetővé teszi a fényképezendő tárgyak, ruhák, kiegészítők könnyű be- és kihordását, valamint a modellek diszkrét érkezését – távozását.

Két műtermünkben egymástól teljesen elszigetelten egyszerre is lehetőség van tárgy és modellfotózásra .

Műtermeinkhez öltöző, zuhanyozó, sminkszoba tartozik, a műtermek légkondicionáltak, meleg padlós burkolattal, fekete mennyezettel ellátottak.

Műtermeink oktatási célt is szolgálnak, ezért eszközeink állandó karbantartás alatt állnak, a helyszínen mindig tartózkodik hivatásos fényképész, aki minden kérdésben a műtermet használó segítségére van.

Kérésre bármikor rendelkezésre áll professzionális fotográfus, fényképészeti eszközök, profi smink, fodrász és számítógépes utómunka lehetőség.

Nem csak fényképészek, hanem modellek, egyéni és céges megrendelők érdeklődését is várjuk, amennyiben önmagukról vagy termékeikről szeretnének professzionális felvételeket készíttetni. Vállaljuk ezen képek digitális utómunkáit, prospektusok, szórólapok tervezését és teljes körű nyomdai kivitelezését.