A FotóSarok oktatóközpont ugyan nem az egyetlen, a fotózás rejtelmeit oktató fotóiskola, de vannak dolgok, amik teljesen egyedivé teszik és kiemelik a többi, hasonló fotósuli közül. Ezek pedig a következők:

  • Oktatóink a szakma elismert szakemberei, akik több évtizedes szakmai múlttal bírnak.
  • Képzésünk a legmodernebb fényképészeti ismereteket adja át társítva a legmodernebb technikai felszerelésekkel.
  • Színes, változatos, kiváló hangulatú gyakorlati foglalkozásokat szervezünk, különleges helyszínekkel, kimagasló színvonalon.

Köszöntünk minden kedves régi és új érdeklődőt!


Get Adobe Flash Player
Az itt látható képeket hallgatóink készítették a gyakorlati foglalkozásokon.

Triplex 1. Modul - Alapképzés

Következő időpont:
2018. április 11.

6 hetes Triplex Alap fotótanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik már próbáltak használati utasításokból és népszerű, színes kiadványokból megtanulni fényképezni, de valami mindig hiányzott...

Triplex 2. Modul - Tudatos fotózás

Következő időpont:
2018. június 8.

Az alap tanfolyamon megszerzett tudásodra építkezve, vagy akár magad sajátítottad el az alapokat... Betekintést nyerhetsz a fényformálás és világítás misztikus birodalmába, melynek segítségével létrehozhatod az eddig csak magazinokban látott képeket.

Photoshop 1. tanfolyam

Következő: Létszámtól függően indul

4 hét alatt, Szabó Kálmán gyakorló fotográfus, aki munkájának köszönhetően naprakész ismeretekkel rendelkezik az utómunka terén, hasznos tanácsokkal kiegészítve tanítja meg hallgatóinknak a Photoshop képfeldolgozó program legfontosabb alkalmazásait.

VIP fotótanfolyam

Folyamatosan, igény szerinti időpontban.


Ez a képzés RÓLAD szól!

Egyéni kívánságaidhoz igazodva, igényeid szerint adjuk fotográfiai tudásunk legjavát, exkluzív környezetben.

Céges fotóoktatás - csapatépítő tréning

Egyedi ajánlat alapján, igény szerinti időpontban.

Egynapos, intenzív, érdekes és kreatív fotótanfolyam cégek, intézmények munkatársai részére, csapatépítő jelleggel, igény szerint alakítható tematikával.

A FotóSarok Oktatóközpont a legszélesebb palettát kínálja a fotótanfolyamok iránt érdeklődők számára. Az általános képzésre vágyók 3 különböző szint közül választhatnak korábbról meglévő fényképészeti ismereteik alapján TRIPLEX tanfolyamunkon, de ugyanakkor bárkinek lehetősége nyílik a legalapvetőbb információktól a legmagasabb szintű reklám vagy emberábrázolásokig eljutni egymásra épülő kurzusainkon. A fotóiskola azokat is várja, akik egyszerű fényképezőgéppel rendelkeznek, de utazásaikat, családjukat és élményeiket igényes módon szeretnék megörökíteni. Szervezünk kifejezetten utazásra, családi programokra felkészítő RAPID tanfolyamokat is. Ezen kívül a természetfotózás, sportfotózás, tárgyfotózás és modellfotózás szerelmeseit is várjuk, akiknek speciális továbbképzéseket, KIEMELT tanfolyamokat, workshopokat szervezünk. Akik nem szeretik a tanfolyami körülményeket, exkluzív körülmények között, VIP oktatásokon is elsajátíthatják a fényképezés szakmai fogásait. Oktatóink a fotográfus szakma legkiválóbb szakemberei, akik a fotósuli keretei között a mindennapok legaktuálisabb formai és technikai kérdéseit osztják meg a hallgatókkal. Akiknek pedig már emlék egy nálunk végzett fotótanfolyam, tagjai lettek egy szakmai és baráti közösségnek, ahová a továbbiakban is nagy szeretettel várunk mindenkit!