A FotóSarok oktatóközpont ugyan nem az egyetlen, a fotózás rejtelmeit oktató fotóiskola, de vannak dolgok, amik teljesen egyedivé teszik és kiemelik a többi, hasonló fotósuli közül. Ezek pedig a következők:

  • Oktatóink a szakma elismert szakemberei, akik több évtizedes szakmai múlttal bírnak.
  • Képzésünk a legmodernebb fényképészeti ismereteket adja át társítva a legmodernebb technikai felszerelésekkel.
  • Színes, változatos, kiváló hangulatú gyakorlati foglalkozásokat szervezünk, különleges helyszínekkel, kimagasló színvonalon.

Köszöntünk minden kedves régi és új érdeklődőt!


Get Adobe Flash Player
Az itt látható képeket hallgatóink készítették a gyakorlati foglalkozásokon.

Triplex 2. Modul Tudatos fotózás

Esti: 2017.02.23-tól; Nappali: 2017.04.27-től

Az alap tanfolyamon megszerzett tudásodra építkezve, vagy akár magad sajátítottad el az alapokat... Betekintést nyerhetsz a fényformálás és világítás misztikus birodalmába, melynek segítségével létrehozhatod az eddig csak magazinokban látott képeket.

Triplex 1. Modul Alapképzés

Nappali: 2017.02.23.-tól; Esti: 2017.03.22-étől

5 hetes Triplex Alap fotótanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik már próbáltak használati utasításokból és népszerű, színes kiadványokból megtanulni fényképezni, de valami mindig hiányzott...

Tudás Felidéző Nap

Tudás Felidéző tanfolyamunkat azoknak a hallgatóinknak szervezzük, akik a Fotó ABC elvégzése után még több gyakorlatra szeretnének szert tenni, valamint szivesen frissítenék fel megszerzett tudásukat. 

Valaki mutassa meg, hogy kell ezt...

mindennap 11.00 és 16.00 között

Kereste már órákig fényképezőgépe használati utasítását? Vagy akarta letölteni a netről – de csak svédül találta meg?
Sikerült már megnyomnia úgy egy gombot, hogy minden megváltozott a gépen és nem tudta visszaállítani?
Minden kérdésére választ adunk és mindent elmagyarázunk technikai eszközén, valamint ügyes fotós praktikákra is megtanítjuk SOS szolgáltatásunkkal.

Várjuk mindennap 11:00 és 16:00 között: 3000 forintért 30 percre egy profi fotós csak az öné, mindent elmagyaráz fényképezőgépén és megoldja a legreménytelenebbnek tűnő fotózással kapcsolatos gondjait is.
SOS szolgáltatásunkkal folyamatosan várjuk az érdeklődőket!

VIP fotótanfolyam

Folyamatosan, igény szerinti időpontban.


Ez a képzés RÓLAD szól!

Egyéni kívánságaidhoz igazodva, igényeid szerint adjuk fotográfiai tudásunk legjavát, exkluzív környezetben.

A FotóSarok Oktatóközpont a legszélesebb palettát kínálja a fotótanfolyamok iránt érdeklődők számára. Az általános képzésre vágyók 3 különböző szint közül választhatnak korábbról meglévő fényképészeti ismereteik alapján TRIPLEX tanfolyamunkon, de ugyanakkor bárkinek lehetősége nyílik a legalapvetőbb információktól a legmagasabb szintű reklám vagy emberábrázolásokig eljutni egymásra épülő kurzusainkon. A fotóiskola azokat is várja, akik egyszerű fényképezőgéppel rendelkeznek, de utazásaikat, családjukat és élményeiket igényes módon szeretnék megörökíteni. Szervezünk kifejezetten utazásra, családi programokra felkészítő RAPID tanfolyamokat is. Ezen kívül a természetfotózás, sportfotózás, tárgyfotózás és modellfotózás szerelmeseit is várjuk, akiknek speciális továbbképzéseket, KIEMELT tanfolyamokat, workshopokat szervezünk. Akik nem szeretik a tanfolyami körülményeket, exkluzív körülmények között, VIP oktatásokon is elsajátíthatják a fényképezés szakmai fogásait. Oktatóink a fotográfus szakma legkiválóbb szakemberei, akik a fotósuli keretei között a mindennapok legaktuálisabb formai és technikai kérdéseit osztják meg a hallgatókkal. Akiknek pedig már emlék egy nálunk végzett fotótanfolyam, tagjai lettek egy szakmai és baráti közösségnek, ahová a továbbiakban is nagy szeretettel várunk mindenkit!