Oktatók

Békefi András

Békefi András

digitális utómunka, adatkezelés

Az „igazgató úr“ kiemelkedő precizitással és kreativitással dolgozik grafikai munkái során, erre az igényességre tanítja hallgatóit, és ezt is várja el tőlük a kezükből kikerülő munkák tekintetében.


Boros Ferenc

Boros Ferenc

tárgy-, étel- és reklámfotó

Az ellentétek embere. Munkájában a precizitás és az alaposság jellemzi, míg szabadidejében a legkülönbözőbb extrém sportokkal szeret kikapcsolódni.


Darabos György

Darabos György

Épület és enteriőrfotós

Személyében a kortárs magyar építészeti és enteriőrfotózás meghatározó, iskolateremtő művészét tisztelhetjük, akinek a magyar lakberendezési magazinokban (Lakáskultúra, Otthon, Intérieur, OCTOGON) megjelenő munkái a hazai olvasók térről, enteriőrről alkotott fogalmát, és bátran mondhatjuk, szépségeszményét is befolyásolják. Egyéni látásmódjának, a téma iránti affinitásának, a fény-árnyékkal szembeni érzékenységének és nem utolsósorban a fotózás iránti alázatának köszönhető, hogy Darabos György mára a kortárs magyar fotográfia meghatározó személyiségévé vált.


Forrásy Csaba

Forrásy Csaba

természetfotó

Az igazi öröm jelen lenni a természetben, élvezni, átélni megnyilvánulásait. Szeretném, ha ebből az unokáim, unokáink is minél többet megtapasztalhatnának.


Korecz Márk

Korecz Márk

Kreatív kisvakus világítás

Egy diák, aki felnőtt tanáraihoz. 2008-ban tanulónk, jelenleg a FotóSarok Blog szerkesztője, főállású reklám- és esküvőfotós, a FotóSarok Ügynökség tagja.


Pálfi Balázs

Pálfi Balázs

Extrémsport fotó

Páfi Balázs több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a fotográfia különböző területein. Fotóriporterként főként magazinoknál, sport fotográfusként nemzetközi nagyvállalatoknak, többek között a Red Bullnak készít képeket. Az extrémsport fotózás a szakterülete, a FotóSaroknál az Extrémsport fotó workshop oktatója. 


Petrovics György

Petrovics György

Food-stylistként számos hazai és nemzetközi reklámban találkozhatunk munkáival, alkalmanként híres szereplők dublőreként is láthatjuk a konyhában.


Polcz Péter

Polcz Péter

Digitális fotózás, videó, világítás, utómunka

Fotósként dolgozom. Embereket próbálok megtanítani fotózni. Ja... és néha rajzolok is. Karikatúrákat, vicces rajzokat a fotográfia világából. Technikai bakik, vicces helyzetek, ügyfelek, tanítványok, saját hülyeség - megannyi frusztráló és/vagy vicces történet - ezek inspirálnak.


Szabó Kálmán

Szabó Kálmán

laborismeret elmélet/gyakorlat

Megfontolt személynek ismertük meg, aki tartja a lépést a technika fejlődésével, de ezzel párhuzamosan vissza-visszatér filmes fényképezőgépéhez és maga hívja elő képeit.


Szalmás Péter

Szalmás Péter

sajtó-, sportfotó

Megszállott sportfotós, aki vágyik a lelkes és tudásszomjjal rendelkező tanulókra. Óriási hév hajtja fotózás közben, amely az oktatásba átültetve a hallgatók képzésében segíti.


Szántó György

Szántó György

tárgy- és reklámfotó

A fotográfia számos területébe belekóstolt az egri betyár, így sok minden elleshető tőle.