Céges fotóoktatás - csapatépítő tréning

Egyedi ajánlat alapján, igény szerinti időpontban.
Elméleti órák száma: 5 óra
Gyakorlati órák száma: 3 óra
Összes óraszám: 8 óra
 

Egynapos, intenzív, érdekes és kreatív fotótanfolyam cégek, intézmények munkatársai részére, csapatépítő jelleggel, igény szerint alakítható tematikával.A digitális fényképezőgépek megjelenése óta egyre több eszközzel, egyre többet fényképezünk családi és munkahelyi környezetben. Az egyszerű képkészítés azonban nem garancia az igényes, mindenki számára élményt jelentő tartalomra. A fotótechnika és a kompozíció alapszabályainak ismerete mára minden közösségben élő ember számára javasolt, kamatoztatható alaptudás. Tanfolyamunk ezeket az alapismereteket hivatott megismertetni a résztvevőkkel érdekes előadások, kreatív gyakorlat és közös kiértékelés formájában.

Általános leírás

A tanfolyam elméleti előadással kezdődik, ahol vetített képes prezentációval és modellezett gyakorlati bemutatóval tanítjuk meg a legfontosabb gépkezelési és kompozíciós ismereteket.

Ezután következik a gyakorlati rész, amikor a megrendelő által választott szituációban a résztvevők saját, vagy tőlünk kapott fényképezőgéppel (szakértői segítség mellett) fényképeket készítenek.

A harmadik részben szakértők közreműködésével kiértékeljük az elkészült fényképeket, moderált vita keretében.

A megrendelő cég és a csapatépítő tréning jellege alapján a gyakorlati rész lehet természetfotózás, riport-, helyzetfényképezés, vagy modell-, és portréfotózás.

Az egész napos foglalkozás történhet a cég székhelyén, a FotóSarok műtermeiben, vagy egyéb bérelt helyszínen (vidéki kastélyszálló, kalandpark, stb.), a gyakorlat előtt, vagy az értékelés alatt közös étkezéssel.
Tananyag

  • Térábrázolás,
  • Mozgásábrázolás,
  • Kiemelések,
  • Természetes és mesterséges fények felhasználása.
  • Alapvető gépbeállítások,
  • Kompozíciós alapszabályok,
  • Perspektívák és beállítások esztétikai és pszichés hatásai, ezek tudatos alkalmazása.

Időbeosztás

  • Kb. 2,5 óra elméleti előkészítés
  • Kb. 3 óra gyakorlat
  • Kb. 2,5 óra értékelés, képelemzés

Felszerelés

A foglalkozáson való részvétel nem igényel speciális eszközöket. Minden résztvevő dolgozhat a saját fényképezőgépével, de kérésre bárkinek tudunk biztosítani profi fényképezőgép szettet.


Irányadó részvételi díj

A FotóSarok részéről biztosított technikai felszerelés és az oktatók díja 170.000 Ft / alkalom.

Az egyéb – megrendelői igény szerint – felmerülő költségek az adott alkalomtól és annak körülményeit figyelembe véve változnak, így minden esetben egyedi ajánlat és kalkuláció szükséges.

Amennyiben ajánlatunk elnyerte tetszését, keressen minket elérhetőségeink egyikén.


Részvételi díj: 170 000 Ft-tól