Termékeink

Hírlevél megrendelése

Partnereink

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Címlap


Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM - Sajtóközlemény

2009-09-01 0:00
London, UK, 2009 Szeptember 1.: A Canon a mai napon bejelentette a nagy teljesítményű EF 100mm f/2.8L Macro IS USM objektívjét, amely a Canon objektívsorozat zászlóshajójának a méltán híres L sorozatnak az új tagja.
Az EF 100mm f/2.8L Macro IS USM az első olyan makró objektív a teljes EOS objektívkínálatban, amelyben képstabilizátor található.
Ezzel lehetővé válik, hogy a fotósok pompás közeli képeket készítsenek állvány-használat nélkül.

A nagyteljesítményű, középkategóriás tele makróobjektív, azoknak a fotósoknak fejlesztették ki, akik a legmagasabb optikai minőség hívei. Az új Hybrid IS rendszer 4-lépéses korrekciója biztosítja, hogy a kamera bemozdulásából eredő elmosódást kompenzálja normál használat mellett.
A Hybrid IS korrigálja az eltolásból eredő mozgásokat – melyek a közeli felvételeknél problémát jelentenek a fotósok számára, valamint a szögelmozdulásokat is a 2 lépéses kompenzációval 1.0x nagyításnál.

Az EF 100mm f/2.8L Macro IS USM Ultra alacsony szórású (UD) lencséi kiküszöbölik a színtorzulási hibákat a kiváló minőség érdekében.
A nagy kontrasztú képek esetén a Super Spectra bevonat feladata a megjelenő szellemképeket és csillogásokat kompenzálni a fantasztikus képminőség elérésének érdekében.
A kilenc -lamellás kör alakú blendekialakítás engedi a témát élesen kirajzolódni, mialatt a háttér egyenletesen elmosódik.
A nagysebességű gyűrű típusú USM autofókusz gyorsan eléri a kívánt élességet. Az objektív ezeken kívül rendelkezik egy 3 pozíciós távolságkorlátozóval a tökéletes fókusz-távolság beállításhoz.

Ez az L szériás objektív por és nedvesség elleni védelemmel rendelkezik.
A kínálatban az EF 100mm f/2.8 USM Macro előtt elhelyezkedő EF 100mm f/2.8L Macro IS USM a kiegészítők teljes választékával kompatibilis: állvány-gyűrű, Macro Lite adapter 67, ET-73 napellenző valamint az EF12 II és EF25 II közgyűrűk.
Az állványgyűrű adapter nélküli csatlakoztatást tesz lehetővé, a gyors elfordítással készíthető portré vagy tájképek készítésénél, így nem kell a képkivágást újra beállítani. A Macro Lite adapter segítségével lehetőség van használni az MR-14EX és MT-24EX vakukat.


Vissza   |   Hírarchívum


Keresés


Kosár

jelenleg 0 terméket tartalmaz
összesen 0 Ft értékben

Bejelentkezés

e-mail:
jelszó:
  Regisztráció
  Elfelejtett jelszó
(C) FotóSarok - vizuális szolgáltató központ, Minden jog fenntartva.
E-mail:
Telefon: +36 30 663 2900  |  1092 Budapest, Erkel utca 6.