Termékeink

Hírlevél megrendelése

Partnereink

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Címlap


Canon EOS 7D - Sajtóközlemény

2009-09-01 0:00
London, UK, 2009. szeptember 1: A Canon a mai napon bejelentette az EOS 7D digitális SLR fényképezőgépét – ahol a teljesen új kialakítás találkozik a fotográfusok igényeivel.
Az új Canon által fejlesztett 18MP APS-C CMOS szenzor mellett a Kettős “DIGIC 4” processzoroknak köszönhetően gyors, csúcsminőségű teljesítményt lehet elérni bármilyen fényviszony mellet, akár 12.800-ra kiterjesztett ISO értékig és 8kép/mp sorozatfelvételnél opcionális tartozék nélkül.
A fotósok által elképzelt ideális felépítés és a meggyőző technológiák teljesen új fényképezési élményt nyújtanak.

A világszerte elismert fényképészek visszajelzései szolgáltak alapul az EOS 7D megalkotásához.
Az EOS 7D tervezésével kapcsolatban Mr Uchidoi a Canon vállalat fotó termékek csoportigazgatója elmondta: “Több, mint 5.000 fényképésszel konzultáltunk az egész világról, megkérdezve őket, hogy mit várnak el egy fényképezőgéptől.
A felmérésnek és a kiemelkedő technológiáknak köszönhetően képesek voltunk olyan gépet fejleszteni, mellyel megadjuk a fényképészek számára a sokoldalú használhatóságot, hogy képeiket az elvárásaiknak megfelelően élménnyel telivé tudják varázsolni.”

Tökéletes képek – Nagyteljesítményű AF és fénymérési rendszer
Az EOS 7D 19 pontos kereszt típusú AF szenzora mindig készen áll, hogy a fotós mindig elérje a pontos expozicíót és optimalizálja a kompozicíós lehetőségeket.
Ez a továbbfejleszettt AF rendszer lehetőséget biztosít a manuális és automata beállításokra valamint rendelkezik a Zóna és Szpot AF-el a téma gyors és pontos követéséhez és rögzítéséhez.
Az AF beállítások nagymértékben parametizálhatók a témánál bekövetkező változások azonnali lekövetésére.

Az EOS 7D egy teljesen új fénymérési rendszerrel is rendelkezik.
A Fókusz Szín Világosság (iFCL) fénymérési rendszer intelligensen méri az élességet, a színeket és a világossági értékeket 63 zónában.
A 19 AF pont kiegészítéseként a kettős bevonattal rendelkező szenzor képes az információk összegyűjtésére az összes különálló zónáról a még pontosabb és következetesebb expozíció érdekében.

Pontos felvételkészítés ahogy Ön azt látja
A Canon EOS 7D Intelligens keresője 100%-os lefedést biztosít a fotósnak.
Az 1.0x nagyítással – elsőként az EOS sorozatban – a fotós nagy és világos képet lát, így teljesen a képre tud koncentrálni a felvételkészítés alatt.
A keresőben található transzmisszív LCD lehetővé teszi a fotós számára, hogy különböző információk közül válasszon, mint pl. AF pontok, Szpot fénymérés köre és a négyzetháló – támogatva ezáltal a tökéletes képkészítést.
Az EOS 7D az első EOS, amely rendelkezik egy Kéttengelyű elektronikus szintmértékkel – a keresőben és az LCD-n is – amely mutatja mind a dőlést mind pedig a szögelmozdulásokat.
Ez a funkció kimondottan hasznos a tájképek vízszintes horizontjának meghatározására illetve ha Eltolható – Dönthető (Tilt and Shift) objektívet használunk.

A fényképezőgép az új 3”-os Clear View II LCD egy szilárdtesttel strukturált képernyő, amit arra terveztek, hogy harcoljon a ragyogás ellen azáltal, hogy eltávolítja a levegő-rést az LCD védőfedője és a folyadékkristály között.
Az új képernyő 160°-os betekintési szöggel rendelkezik és még erős fényben is használható.
Az EOS 5D Mark II fényképezőgéphez hasonlóan itt is megtalálható a külső fénymérő szenzor, mely automatikusan a környezeti fényviszonyokhoz állítja az LCD világosságát.

Élményszerű kreativitás a fénnyel
Az EOS 7D beépített vakuvezérléssel rendelkezik.
Az EOS történetében először a fotósnak lehetősége van - külön eszköz nélkül - a külső vakuvezérlésre.
Mindez ideális azoknak, akik a fénnyel új élményeket szeretnének létrehozni.
Az EOS 7D egy teljesen továbbfejlesztett beépített vakuval rendelkezik, amelynél a manuális beállítás és a 15mm-es nagylátószögű képlefedés is elérhető.

Alkossa meg saját fényképezőgép élményét
Az EOS 7D-t úgy tervezték és alkották meg, hogy az a fotósok minden elképzelésének megfelel.
A fotósok a legjobb érzéssel vehetik kézbe ezt a fényképezőgépet, mely kinézetre és tapintásra is esztétikus, ergonómiailag igazi mestermű.
A fényképezőgép beállításai parametizálhatóak, így a felhasználó kényelmesen beállíthatja a gyakran használt funkciókat.

Meggyőző tulajdonságok, Meggyőző képek

Az EOS 7D új tulajdonságai:
• 18 MP APS–C CMOS Szenzor A Canon fejlesztette és gyártotta szenzor kiváló képeket és fantasztikus teljesítményt biztosít jó és rossz körülmények között is, köszönhetően az új fotódióda és mikrólencse kialakításnak.
• 8kép/mp sorozatfelvétel
• A Kettős “DIGIC 4” processzornak és a továbbfejlesztett elektronikai rendszernek köszönhetően a fotós 8 kép/mp-es sorozatfelvételeket tud elérni az összes tömörítési módban, bármilyen egyéb kiegészítő használata nélkül
• ISO tartomány
Az EOS 7D lehetőséget ad, hogy a témát a saját természetes fényviszonya között fényképezzük le.
Az ISO tartomány (100 – 6,400) kiterjeszthető 12,800-ig.
• EOS Mozi
A továbbfejlesztett működéssel egyszerűbben tud váltani közvetlen video módba, így most még egyszerűbb Full HD videókat rögzíteni.
A felhasználó beállíthatja az expozíciót és a képfrissítést is – most már a 24 kép/mp frissítéssel elérhető mozihatással is.
• Kettős “DIGIC 4” processzor
Kettős “DIGIC 4” processzor által az EOS 7D felhasználóinak többé nem kell választaniuk a felvételkészítési sebesség, a képminőség és ISO érzékenység között.
• Meggyőző dízájn
A Canon meghallgatta a fotósok visszajelzéseit, amikor megalkotta a váz dizájnját, ahogyan tette ezt a belső technológiák esetén is.
A magnézium ötvözetű váz a környezeti hatásokkal szemben ellenálló – a kemény, ugyanakkor könnyű konstrukció véd a nedvességtől és szennyeződésektől, ugyanolyan mértékben, mint a legendás EOS–1N
A fényképezőgép kompatibilis a kiegészítők széles választékával, így könnyen beilleszthető a fényképészeti munkafolyamatokba. A vezeték nélküli jeladó (WFT-E5) használatával web böngészőn vagy web támogatást használó mobil eszközön keresztüli széleskörű géphasználatot tesz lehetővé.

Az EOS 7D kompatibilis az összes EF és EF-S objektívvel valamint az EX vakukkal. A Canon EOS 7D használható a BG-E7 elemtartó-markolattal és az RC-1/RC-5. távvezérlőkkel.


Vissza   |   Hírarchívum


Keresés


Kosár

jelenleg 0 terméket tartalmaz
összesen 0 Ft értékben

Bejelentkezés

e-mail:
jelszó:
  Regisztráció
  Elfelejtett jelszó
(C) FotóSarok - vizuális szolgáltató központ, Minden jog fenntartva.
E-mail:
Telefon: +36 30 663 2900  |  1092 Budapest, Erkel utca 6.