Termékeink

Hírlevél megrendelése

Partnereink

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Címlap


Nikon - EISA díjak

2008-08-15 0:00
A Nikon örömmel jelenti be, hogy a vállalat három professzionális terméke újabb két EISA díjjal gazdagodott.
Az EISA (European Imaging and Sound Association) Európa legnagyobb, multimédiás szerkesztőségeket tömörítő szervezete, amelynek tagságát 50 audió-, videó- és fotómagazin adja Európa 19 országából.
A tagújságok minden évben javaslatot tesznek a legjobb audiovizuális eszközök különféle kategóriáinak nyerteseire az előző 12 hónap folyamán Európában piacra dobott termékek közül.
Idén a Nikon nyerte a European Professional Camera 2008-2009 (Professzionális fényképezőgép) kategóriát a Nikon D3 digitális tükörreflexes géppel, valamint a European Professional Lens 2008-2009 (Professzionális objektív) kategóriát két NIKKOR objektívjével: az AF-S 14–24 mm f/2.8G ED és az AF-S 24–70 mm f/2.8G ED objektívvel.
A díjak tovább erősítik a Nikon professzionális fényképezés terén betöltött vezető pozícióját, elismerve a vállalat következetes erőfeszítéseit, amelyeket a kiváló teljesítmény folyamatos fenntartása érdekében tesz.

Robert Cristina, a Nikon Europe professzionális termékekért és szolgáltatásokért felelős menedzsere a következőket mondta: „Örömmel tölt el bennünket, hogy mérnöki erőfeszítéseinket ilyen átfogó és egyértelmű módon elismerik, ahogy az az idei évben már a TIPA díjak esetében is történt.
Ez a két díj tovább erősíti elkötelezettségünket, amellyel a fotográfiai ipar legjobb képalkotási és optikai technológiáinak kifejlesztésére törekszünk.”

European Professional Camera 2008-2009: Nikon D3

Az EISA zsűri indoklásából: „A Nikon D3 az első teljes képes Nikon.
Fantasztikus képminőséget kínál annak köszönhetően, hogy a CMOS-érzékelő 12 millió képpontja a szokásosnál jóval nagyobb méretű.
Ezek a nagy képpontok segítenek a zaj rendkívül alacsonyan tartásában, még nagy ISO beállítások esetén is.
A gyors működés és élességállítás, valamint a 9 kép/másodperc sebességű sorozatfelvétel révén a gép ideális akció- és sportfotózásra, valamint a profi fotósok általános értelemben vett ideális digitális tükörreflexes gépe lehet.”

European Professional Lens 2008-2009: NIKKOR AF-S 14–24 mm f/2.8G ED and NIKKOR AF-S 24–70 mm f/2.8G ED

Az EISA zsűri indoklásából: „Ez a NIKKOR objektívpár a Nikon professzionális teljes képes gépeinek ideális optikai kiegészítője.
Az f/2,8 rekeszértéknél széles gyújtótávolság-tartományt fednek le, és hozzájárulnak ahhoz, hogy a Nikon FX-formátumú digitális tükörreflexes rendszere a piac élvonalába kerüljön.
Fantasztikus első lencséjével – és az egyedüli hátrányát jelentő, tetemes tömegével és méretével együtt – az AF-S 14–24 mm új rekordot állít fel a teljes képes érzékelővel kompatibilis, rövid gyújtótávolságú zoom kategóriában.
Az objektív képminősége rendkívül kedvezően hasonlítható a fix gyújtótávolságú objektívekéhez.
Az új AF-S 24–70 mm szintén kiváló objektív, fejlett optikai és mechanikai kialakítással, amely kiemeli a NIKKOR nagy látóüszögű és általános zoom objektívjei közül.
A közelpontja 0,38 méter, ami kiváló általános zoom objektívvé teszi.”

A Nikon kiváló termékeinek folyamatos fejlesztésével arra törekszik, hogy valamennyi fotós első számú partnerévé és szolgáltatójává váljék.

Ha a Nikon díjnyertes termékeiről bővebb tájékoztatást szeretne kapni, akkor látogasson el az alábbi webhelyre: www.nikon.hu


Vissza   |   Hírarchívum


Keresés


Kosár

jelenleg 0 terméket tartalmaz
összesen 0 Ft értékben

Bejelentkezés

e-mail:
jelszó:
  Regisztráció
  Elfelejtett jelszó
(C) FotóSarok - vizuális szolgáltató központ, Minden jog fenntartva.
E-mail:
Telefon: +36 30 663 2900  |  1092 Budapest, Erkel utca 6.