Termékeink

Hírlevél megrendelése

Partnereink

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Címlap


Nikon AF-S 200mm f/2G ED VR II - Sajtóközlemény

2010-09-16 0:00

Amszterdam, Hollandia, 2010. szeptember 15. – A Nikon Europe örömmel jelenti be az AF-S NIKKOR 200mm f/2G ED VR II professzionális telefotó-objektívet, amely az AF-S VR NIKKOR 200mm f/2G IF-ED helyébe lép. Az új objektív jellemzői közt megtalálható a Nano Crystal Coat bevonat, az új generációs Rázkódáscsökkentő technológia (VR II), valamint egy új A/M élességállítási mód. Ideális objektív a kompromisszumok nélküli teljesítményt kereső, komoly fotósoknak.

Az objektív optikai felépítése az előző modellt követi, kiemelkedő képminőséget biztosítva kiváló élességgel, kontraszttal, felbontással és lágy háttérelmosódással. Színpadi előadások vagy beltéri sportesemények során derül ki igazán, mi mindent tud ez az objektív.

Zurab Kiknadze, a Nikon Europe objektívekért, kiegészítőkért és szoftverekért felelős termékmenedzsere a következőket mondta: "A frissítések és fejlesztések révén, amelyeket e népszerű 200 mm-es objektíven végeztünk, ez a modell a legújabb NIKKOR technológiákkal büszkélkedhet, még kényelmesebb fényképezést és stabilitást nyújt, egyben kiemelkedő felvételeket biztosít."

Tűéles akciófotók

Az AF-S NIKKOR 200mm f/2G ED VR II második generációs Rázkódáscsökkentő technológiával (VR II) rendelkezik, amely négy lépésközzel hosszabb záridővel megegyező kompenzációt nyújt, ezáltal megkönnyítve éles felvételek készítését kézi fotózás során. A rendszer két módot kínál: Normál mód az általános kézi fotózáshoz, illetve Aktív mód a rázkódások kompenzációjához, amelyeket például mozgó jármű okozhat.

A Silent Wave Motor (SWM) biztosítja az automatikus élességállítás csöndes és pontos működését, a téma vagy az esemény megzavarása nélkül.

Az eddig meglévő M/A és M módok mellett már A/M mód is rendelkezésre áll. Az új élességállítási mód akkor is lehetővé teszi az automatikus élességállítás prioritását, ha a fotós fényképezés közben állítja az élességállító gyűrűt.

Kristálytiszta

Az objektív felépítése garancia a legjobb minőségű képekre: 13 lencsetag kilenc csoportban, három ED- és egy Super ED-üvegelem, valamint a Nikon egyedülálló Nano Crystal Coat bevonata. Az ED-üvegelem kialakítása biztosítja az éles és kiváló kontrasztú képeket, amelyeket a fotósok elvárnak a NIKKOR objektívektől. A Nano Crystal Coat bevonat pedig hatékonyan csökkenti a szellemképet és a tükröződéseket, így akár még ellenfényben is magabiztosan lehet fotózni. Az objektív további kiemelkedő jellemzői a kellemes háttérelmosódás, valamint a téma és a háttér elkülönülése, melyek a nagy f/2 rekesz és a kerekített, kilenclamellás írisz kombinációjának köszönhetők.

A legkeményebb körülmények közt is megállja a helyét

Az AF-S NIKKOR 200mm f/2G ED VR II objektívet úgy alakítottuk ki, hogy a professzionális fotósok szigorú elvárásainak is megfeleljen. Tartós, az időjárás viszontagságaival szemben szigetelt magnézium váza kívül tartja a nedvességet és a port, így az objektív a legkeményebb körülmények között is ideális választás. Az extra nyugalom érdekében a Nikon exkluzív, levehető meniszkusz üvege védi a nagy első üvegelemet az esetleges karcolásoktól.

Az objektív az összes jelenleg kapható Nikon telekonverterrel kompatibilis, tovább bővítve a sokoldalú telefotós fényképezés lehetőségeit. Az AF-S NIKKOR 200mm f/2G ED VR II modell tartozéka egy HK-31 napellenző, egy állványrögzítő, egy bedobós szűrőtartó, valamint egy minőségi, válltáska stílusúként kialakított CL-L1 ballisztikus nejlon tok.
Vissza   |   Hírarchívum


Keresés


Kosár

jelenleg 0 terméket tartalmaz
összesen 0 Ft értékben

Bejelentkezés

e-mail:
jelszó:
  Regisztráció
  Elfelejtett jelszó
(C) FotóSarok - vizuális szolgáltató központ, Minden jog fenntartva.
E-mail:
Telefon: +36 30 663 2900  |  1092 Budapest, Erkel utca 6.