Termékeink

Hírlevél megrendelése

Partnereink

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Címlap


Nikon Coolpix P300

2011-02-09 11:53
Nagy fényerejű, rendkívül széles szögű NIKKOR 4,2x zoom objektív gyors, f/1,8-es rekesszel és a Nikon magas törésmutatójú (HRI) lencséjével felszerelve. Kivételesen valósághű, éles, nagy felbontású és nagy kontrasztú képek készítését teszi lehetővé még gyenge fényben is. (35 mm-es [135] filmes formátumban kifejezve: 24–100 mm.)

A hátsó megvilágítású, 12,2 megapixeles CMOS-képérzékelő jóvoltából minden képpont nagyobb mennyiségű fényt kap, ami jobb érzékenységet és kevesebb zajt garantál bármilyen fényben.

Az expozíciós módok (P/S/A/M) nagyobb kreatív ellenőrzési lehetőséget biztosítanak. Programozott automatikus (P), idő-előválasztásos automatikus (S), rekesz-előválasztásos automatikus (A) és manuális (M).

Teljes (1080p) HD videofelvétel sztereó hanggal: az optikai zoom és az automatikus élességállítás felvétel közben is használható, illetve videofelvétel közben állókép is rögzíthető. Lassított és gyorsított felvételi funkcióval is rendelkezik, akár 120 kép/mp sebességre képes (VGA). A fényképezőgép beépített, HDMI-CEC támogatással rendelkező HDMI mini csatlakozója pedig lehetővé teszi, hogy a fényképezőgépen lévő felvételeket HDTV-n játssza le.

Nagy felbontású, 7,5 cm-es, 921 000 képpontos LCD-monitor széles megtekintési szöggel. Rendelkezik a Nikon Clear Color kijelző-technológiájával, amely csökkenti az energiafogyasztást és minimalizálja a tükröződést még erős napfényben is.

Kifinomult szakértelem: a klasszikus kialakítás és a kiváló ergonómia, valamint a megbízható, stabil működés, a kézi vezérlés, a fejlett funkciók és a precíziós optika együttesen lehetővé teszik a fotós kreatív elképzeléseinek pontos megvalósítását.

A hétféle elmosódásgátlás automatikusan, hét különböző módszerrel akadályozza meg, hogy elmosódjanak a képek. Az objektív eltolásos rázkódáscsökkentés a fényképezőgép rázkódása ellen hat, és a fokozottabb védelem érdekében egy időben is bekapcsolható. A nagy (ISO 3200-ig terjedő) fényérzékenység hatására csökken annak a kockázata, hogy elmosódott lesz a kép gyorsan mozgó téma vagy gyenge fény esetén. A Mozgásérzékelés a fényképezőgép és a téma mozgásának hatását ellensúlyozza. A Legjobb kép kiválasztása (BSS) funkció automatikusan kiválasztja a legélesebbet legfeljebb 10 egymást követő kép közül. Külön üzemmódok a gyenge fényes helyzetekre: biztosítják a kiváló eredményt bármilyen fényviszonyok közepette, még állvány használata nélkül is: Az Éjszakai portré mód csodálatosan részletgazdag éjszakai felvételeket és beltéri portrékat garantál. Éjszakai tájkép módban éles képeket készíthet alacsony ISO érzékenységgel. A HDR*2 ellenfény mód meggyőzően részletes tónusokat rögzít minden helyzetben.

Az EXPEED C2 képfeldolgozó rendszer a következőket biztosítja: továbbfejlesztett videofelvétel, nagy érzékenység esetén is remek teljesítmény és kiemelkedő képminőség.

Egyszerű panoráma 360/180 fok: függőleges vagy vízszintes pánozással drámai panorámaképeket készíthet.

Nagy sebességű sorozatfelvétel (8 kép/mp) teljes felbontás esetén: legfeljebb 7 képet készíthet egymás után 8 kép/mp sebességgel.

Kreatív szabályzó: azonnali retusálás és a művelet eredményének ellenőrzése. Módosíthatja vele a kép fényességét, színtelítettségét és színtónusát, számítógép használata nélkül.

Vissza   |   Hírarchívum


Keresés


Kosár

jelenleg 0 terméket tartalmaz
összesen 0 Ft értékben

Bejelentkezés

e-mail:
jelszó:
  Regisztráció
  Elfelejtett jelszó
(C) FotóSarok - vizuális szolgáltató központ, Minden jog fenntartva.
E-mail:
Telefon: +36 30 663 2900  |  1092 Budapest, Erkel utca 6.