Termékeink

Hírlevél megrendelése

Partnereink

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Címlap


Nikon Coolpix P7000

2011-01-25 16:44
Az ED üvegelemmel rendelkező NIKKOR széles szögű, 7,1x zoom objektívkivételesen pontos és éles képet állít elő. (35 mm-es [135] filmes formátumban kifejezve: 28 –200 mm)

Nagy, 1/1,7 hüvelykes, 10,1 megapixeles CCD-képérzékelő: rendkívül részletgazdag képeket eredményez, és fantsztikusan éles nagyításokat tesz lehetővé.

7,5 cm-es (3 hüvelykes), 921 000 képpontos LCD-monitor: széles megtekintési szöget, élénk színeket és remek kontrasztot kínál. Tükröződésgátló bevonata révén tiszta láthatóságot garantál minimális tükröződés mellett, még erős napfényben is.

Az objektív eltolásos VR (rázkódáscsökkentés) csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását.

Éles HD (720 képpontos) videofelvétel és beépített sztereó mikrofon: meggyőző, 30 kép/mp sebességgel rögzítheti az eseményeket, sztereó hanggal. Felvétel közben használható az optikai zoom és az automatikus élességállítás. A szabványos mikrofoncsatlakozóba külső mikrofon csatlakoztatható.

Manuális vezérlők: külön tárcsákkal azonnal elérhetők a kulcsfontosságú beállítások, pl. az ISO, a fehéregyensúly és a sorozatkészítés. Az expozíciókompenzáció tárcsával az expozíciókompenzáció közvetlenül szabályozható ±3 Fé értékig, 1/3 Fé lépésközökben.

COOLPIX RAW formátumú fényképezés: a képeket kiváló minőségű NRW+ formátumban rögzítheti és mentheti, még a sorozatfelvétel és a Picture Control használatakor is.

Nagy (teljes képméret esetén is ISO 3200 értékig terjedő) fényérzékenység:jelentősen csökkenti a képek elmosódásának kockázatát, amikor gyorsan mozgó témát fényképez, vagy gyenge fényben készít felvételeket. Manuálisan kiterjeszthető Hi1 értékig.

Alacsony zajszintű éjszakai mód: minimálisra csökkenti a zajt, amikor a fényképezőgép magasabb ISO érzékenység-beállításaival fényképez.

Elektronikus virtuális horizont: rávetül az LCD-monitoron látható képre, így valós időben segít ellenőrizni a fényképezőgép relatív pozícióját a vízszinteshez képest.

Zoom memória: legfeljebb hat különféle gyújtótávolság állítható be, majd gyorsan lehet váltani közöttük.

Optikai kereső: közvetlen napfényben és más, túl erős megvilágítású, az LCD-monitor használatát gátló körülmények között is segít elérni a kívánt kompozíciót.

Tónusszint információ valós időben megtekinthető az LCD-monitoron, a kép bármely pontjára vonatkozóan.

EXPEED C2: a Nikon fejlett képfeldolgozó rendszere a fényképezőgép technológiáinak optimalizálásával kiemelkedő teljesítményt és képminőséget garantál. Finom, részletgazdag felvételeket eredményez állóképek és videók esetén egyaránt.

Bővíthető rendszer: kompatibilis egy széles szögű optikai konverterrel és egy vezeték nélküli távvezérlővel, valamint különféle külső vakukkal és mikrofonokkal.

 

Vissza   |   Hírarchívum


Keresés


Kosár

jelenleg 0 terméket tartalmaz
összesen 0 Ft értékben

Bejelentkezés

e-mail:
jelszó:
  Regisztráció
  Elfelejtett jelszó
(C) FotóSarok - vizuális szolgáltató központ, Minden jog fenntartva.
E-mail:
Telefon: +36 30 663 2900  |  1092 Budapest, Erkel utca 6.