Termékeink

Hírlevél megrendelése

Partnereink

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Címlap


Nikon Coolpix S1100pj

2011-01-25 15:30
14,1 megapixeles felbontás
elképesztően részletgazdag képeket eredményez, továbbá lehetővé teszi a kreatív vágást és a plakátméretben is éles nagyítások készítését.

NIKKOR széles szögű, 5x zoom objektív kivételesen pontos és éles képet állít elő. (35 mm-es [135] formátumban kifejezve: 28 – 140 mm.)

beépített kivetítő segítségével kivetítheti kedvenc fényképeit és videóit. A kivetítés fényereje nagy, legfeljebb 14 lumen, a VGA minőségű képek 26–240 cm képernyőméretűek lehetnek. A fényképezőgép beépített kivetítőállvánnyal is rendelkezik.

Számítógépen vagy fényképezőgépen tárolt képek kivetítése: a PC vagy Mac számítógéphez csatlakoztatott fényképezőgép ki tudja vetíteni a számítógépen tárolt fényképeket és bemutatókat, illetve a belehelyezett memóriakártyán található (JPEG képekként mentett) PowerPoint-bemutatók közvetlen kivetítésére is képes.

Az ötféle elmosódásgátlás automatikusan, öt különböző módszerrel akadályozza meg, hogy elmosódjanak a képek.

hibrid VR (objektív eltolásos és elektronikus rázkódáscsökkentés) csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását.

A nagy (ISO 6400-ig terjedő*) fényérzékenység hatására csökken annak a kockázata, hogy elmosódott lesz a kép gyorsan mozgó téma vagy gyenge fény esetén. A Mozgásérzékelés a fényképezőgép és a téma mozgásának hatását ellensúlyozza.

A legjobb kép kiválasztása (BSS) funkció automatikusan kiválasztja a legélesebbet legfeljebb 10 egymást követő kép közül.

Intuitív, egyszerű működtetést elősegítő, 7,5 cm-es (3 hüvelykes), 460 000 képpontos LCD-érintőképernyő. Rendelkezik a Nikon innovatív Clear Color kijelző-technológiájával, amely csökkenti az 
energiafogyasztást és minimalizálja a tükröződést, ezáltal a képek jobban láthatók még erős napfényben is.

Éles, 720 képpontos HD videók: a külön videofelvétel gombbal azonnal megkezdheti az események rögzítését meggyőző, 30 kép/mp sebességgel.

Retusálás menü használatával még a fényképezőgépben szerkesztheti és javíthatja képeit. A menü egy sor szűrőeffektust kínál, például: halszemoptika, lágy élesség és az okos Miniatűr hatás, amely úgy alakítja át a képet, mintha apró makettek lennének rajta.
Intelligens portré rendszer: a tökéletes portrék készítését segítő, fejlett automatikus funkciók.

Mosoly időzítő akkor készíti el a felvételt, amikor a portréalany mosolyog.

Pislogásmentesítés figyelmeztet, ha a felvétel elkészítésénél a portréalany szeme csukva van.

Bőr lágyítás finomítja az egyenetlen bőrtónusokat, így a portréalany arca simább lesz.

fejlett Arc-prioritásos AF funkció és a Beépített vörösszemhatás-korrekciógyorsan érzékeli a portréalany arcát, és megfelelően beállítja az élességet akár egyszerre 12 arc esetén is, majd a felvétel elkészítésének pillanatában kijavítja a vaku miatt jelentkező téves szemszíneket.

Az Egyszerű automatikus mód kiválasztja az optimális motívumprogramot a gyakori fotózási helyzetekben.

Témakövető AF a kiválasztott témán tartja az élességet, még annak mozgását is követi.

Az EXPEED C2 képfeldolgozó rendszer a következőket biztosítja: továbbfejlesztett videofelvétel, nagy érzékenység esetén is remek teljesítmény és kiemelkedő képminőség.

Egyedi diavetítés hétféle háttérzenével és animált karakterekkel

Fejlett érintőképernyő: a képernyőt az ujjával megérintve lapozhat a képek között, a képernyőn látható téma megérintésével pedig beállíthatja a megfelelő élességet és expozíciót, illetve videó rögzítésébe kezdhet. 

Kézírásos jegyzet és festés funkcióval is rendelkezik, így Ön közvetlenül a képernyőre írhat a mellékelt tollal, illetve egyedivé teheti a képeket saját rajzaival, amelyek a kivetített képen is megjelennek.

17 motívumprogram áll rendelkezésre, automatikusan optimális beállításokat kínálva a legnépszerűbb fényképezési stílusokhoz, effektusokhoz és helyzetekhez.

* Az ISO 3200 és 6400 beállítás csak a 3M (2048 x 1536) vagy ennél kisebb képmérettel használható.

Vissza   |   Hírarchívum


Keresés


Kosár

jelenleg 0 terméket tartalmaz
összesen 0 Ft értékben

Bejelentkezés

e-mail:
jelszó:
  Regisztráció
  Elfelejtett jelszó
(C) FotóSarok - vizuális szolgáltató központ, Minden jog fenntartva.
E-mail:
Telefon: +36 30 663 2900  |  1092 Budapest, Erkel utca 6.