Termékeink

Hírlevél megrendelése

Partnereink

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Címlap


Nikon Coolpix S8000 - Sajtóbejelentés

2010-02-03 0:00
Amszterdam, Hollandia, 2010. február 3. – A Nikon örömmel jelenti be az S8000 modellt, a világ legkarcsúbb, nagy látószögű 10-szeres zoomobjektívvel ellátott fényképezőgépét.
Az idén tavasszal forgalomba kerülő COOLPIX fényképezőgépek közé tartozó modell divatos, nagy teljesítményű, és HD-videó készítésére is képes.
Vastagsága mindössze 27,3 mm.

Ha nem akar egy vaskos fényképezőgépet cipelni és nem kíván időt tölteni a beállításokkal, ám mégis kiváló minőségű fényképeket szeretne készíteni, az S8000 modell tökéletes választás.
Automatikus beállítások sorozata, köztük négy továbbfejlesztett elmosódásgátló funkció teszi a fényképezőgépet könnyedén használhatóvá.
A 14,2 megapixeles és DSLR osztályú AF-rendszerrel felszerelt modell gyorsan indul és pillanatok alatt használatra kész.
Amennyiben pedig egy fénykép nem elegendő az esemény megörökítéséhez, a külön videógomb használatával azonnal rögzíthet HD-videót is.
A sztereó hanggal ellátott nagyfelbontású (HD) videó funkció 720p-s felbontást nyújt és másodpercenként kiemelkedő számú, 30 képkockát rögzít.

Mark Pekelharing, a Nikon Europe B.V. fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „A NIKKOR nagy látószögű, ED üvegű, 10-szeres zoomobjektívtől a négy elmosódásgátló beállításig, a fényképezőgép minden egyes funkciója azt szolgálja, hogy a fényképezés a lehető legjobb élményt nyújtsa.
Ideális választás azok számára, akik nem kívánják kívülről-belülről megismerni a fényképezőgépet, ám minden helyzetben a lehető legjobb felvételeket szeretnék készíteni.
Ehhez elengedhetetlen a karcsú váz által nyújtott hordozhatóság, illetve a hihetetlenül gyors reakcióidő.
Az LCD-monitoron meglátott ideális kompozíció köszön majd vissza az elkészült fényképről is.”

Kiváló teljesítmény
A nagy látószögű, 10-szeres optikai zoommal ellátott NIKKOR objektív és az extra-alacsony szórású (ED) üveg éles fényképeket biztosítanak fényképezéskor és nagyfelbontású (HD) videók készítésekor egyaránt.
Gyönyörű és részletes közeli fényképeket készíthet makró módban, akár egy centiméterről is.
A távoli és nagylátószögű felvételeken pedig akár egy egész focicsapatot megörökíthet.
A szabadság korlátlan.

A fejlett vakuvezérlő rendszernek köszönhetően természetesebb hatású felvételek készíthetők gyenge fényviszonyok között.
A hihetetlenül tiszta képű, 7,5 cm-es nagyfelbontású (921 ezer képpontos) LCD-monitorral a fényképezés és a visszajátszás is kényelmesebb, mivel a tükröződés még erős napfényben is minimális.

Kreatív szabályzó
A COOLPIX S8000 modellt Kreatív szabályzóval is felszereltük, amely új lehetőségeket nyújt a fényképek PC használata nélküli beállításában.
A fényerő, a színtelítettség és a tónus mind könnyedén beállítható a forgatható választótárcsa segítségével. Így a fényképek pontosan olyanok lesznek, amilyennek szeretné.

Kiemelkedő képminőség
Az S8000 négyféle elmosódásgátló funkciója segítségével könnyedén készíthet éles fényképeket mozgó témákról, illetve a fényképezőgépet kézben tartva is fényképezhet este és éjszaka.
A 3200-as ISO fényérzékenység hatására csökken annak a kockázata, hogy elmosódott lesz a fénykép gyorsan mozgó téma vagy gyenge fény esetén.
További segítséget nyújt az objektív-eltolásos VR (rázkódáscsökkentés).
Ez a funkció csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását, különösen gyenge fényviszonyok között vagy a fényképezőgép mozgása esetén.
A fejlett mozgásérzékelés ellensúlyozza a fényképezőgép vagy a téma bemozdulását, így kiválóan alkalmas éjszakai jelenetek vagy beltéri sportesemények fényképezéséhez.
Végezetül, a legjobb kép kiválasztása (BSS) funkció használata esetén a fényképezőgép maximum 10 egymást követő felvételt készít, majd kiválasztja és menti a legélesebbet.

Az optimalizált képfeldolgozó rendszer a Nikon eredeti, EXPEED nevű képfeldolgozó koncepciójára épül.
A fényképezőgép PC vagy laptop használatával is tölthető az USB-töltőadapternek köszönhetően. Ideális megoldás, ha nincs a közelben csatlakozó.
A COOLPIX S8000 vonzó alumínium vázzal rendelkezik, a gumi bevonat pedig jobb markolatot biztosít. A modell a következő három színben kapható: fekete, barna és ezüst.


Vissza   |   Hírarchívum


Keresés


Kosár

jelenleg 0 terméket tartalmaz
összesen 0 Ft értékben

Bejelentkezés

e-mail:
jelszó:
  Regisztráció
  Elfelejtett jelszó
(C) FotóSarok - vizuális szolgáltató központ, Minden jog fenntartva.
E-mail:
Telefon: +36 30 663 2900  |  1092 Budapest, Erkel utca 6.