Termékeink

Hírlevél megrendelése

Partnereink

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Címlap


Nikon D3x - Próbálja ki nálunk műtermi körülmények között!

2008-12-13 0:00
A Nikon Europe ma bemutatta új D-SLR csúcskészülékét, a D3X nevű modellt.
A díjnyertes D3 megbízhatóságát, kezelhetőségét és tartósságát megöröklő D3X képérzékelőjének felbontása jóval nagyobb az elődjénél, ezáltal a képalkotás új szintje válik elérhetővé.
A vadonatúj, 24,5 megapixeles CMOS-képérzékelő révén a fényképezőgép kiválóan használható egy sor fényképezési helyzetben, stúdióban és kültéri helyszínen egyaránt; mindenekelőtt a megalkuvást nem ismerő természetfotósok, stúdiófotósok és divatfotósok elismerésére számíthat.

„Ez az a fényképezőgép, amire oly sok profi fotós várt” – mondta Robert Cristina, a Nikon Europe professzionális termékekért és szolgáltatásokért felelős menedzsere.
„A D3 a profik kedvence lett a sportfotózásban, a D3X pedig rendkívüli felbontása révén új szintre emeli a kereskedelmi és divatfotózást. Az eredmények magukért beszélnek: kétségkívül ez a valaha gyártott legjobb minőségű modellünk.”

A világ az ön stúdiója

A D3X különleges fejlesztésű, FX-formátumú CMOS-képérzékelője 12 csatornás adatkiolvasással, teljes fedésű mikrolencse-elrendezéssel és a chipre integrált zajcsökkentéssel rendelkezik.
Kategóriájának legjobb felvételi sebességét produkálja, zajcsökkentése pedig még a magas érzékenység-beállítások mellett sem jár a részletek elvesztésével.

A D3X a széles 100–1600 ISO érzékenységtartományban használható, ami tovább bővíthető ISO 50 és ISO 6400 értékig.
Teljes felbontás esetén 5 kép/mp, 10 megapixeles DX-kivágás módban pedig 7 kép/mp sorozatfelvételi sebességre képes.
Az elismert MultiCAM3500FX 51 pontos automatikus élességállítási rendszer rendkívül precíz egypontos élességállítást tesz lehetővé, és gyenge fényben is kiváló dinamikájú élességkövetést kínál.

A fényképezőgép Élő nézet módja jól illeszkedik a stúdiók munkafolyamatába, illetve olyan más helyzetekben is jól használható, amikor a kereső használatára nincs lehetőség.
A gép remekül reagál: indítási ideje 12 ezredmásodperc, kioldási késedelme pedig 40 ezredmásodperc.
A Kevlar/szénszálas kompozit záregységet a profikra jellemző, intenzív használatra tervezték, és 300 000 ciklusos tesztnek vetették alá.

Képek az X-faktor figyelembevételével

A D3X az érzékelőtervezés és a képfeldolgozási technológia legújabb vívmányait vonultatja fel.
A fényképezőgép 50 MB-os, 14 bites NEF (Raw) fájljai már a holnap kereskedelmi és ügynökségi fotóigényeit tartják szem előtt.
A Capture NX2 szoftverrel a NEF fájlok a középformátumú gépek képeinek megfelelő tartományban dolgozhatók fel (140 MB, 16 bites TIFF-RGB).
A finom részletek elképesztő tisztasággal őrződnek meg, az árnyékok és a csúcsfények tónusátmenetei fantasztikusak.
A születő képek kinézete és hangulata teljesen egyedi.

Értelemszerű kezelhetőség

A D3X ergonómiáját és kezelhetőségét a D3-tól örökölte, amelyet úgy terveztek, hogy bárki gyorsan és hatékonyan munkához láthasson vele.
A fényes, letisztult kereső képfedése 100%-os, és jól megvilágított kijelzőket tartalmaz, a nagy felbontású, 7,62 centiméteres, 920 000 képpontos VGA TFT-monitor pedig kiváló minőségű visszajátszással segíti az elkészített képek helyszíni ellenőrzését.
A D3X magnézium váza, amelyet szigetelés véd a nedvesség és a por ellen, támogatja a Nikon vezeték nélküli rendszerét (WT-4), valamint HDMI-kimenettel és kettős CF-kártyafoglalattal rendelkezik, továbbá kompatibilis az új GP-1 GPS-egységgel is.

Ha a Nikon díjnyertes termékeiről bővebb tájékoztatást szeretne kapni, akkor látogasson el az alábbi webhelyre: www.nikon.hu


Vissza   |   Hírarchívum


Keresés


Kosár

jelenleg 0 terméket tartalmaz
összesen 0 Ft értékben

Bejelentkezés

e-mail:
jelszó:
  Regisztráció
  Elfelejtett jelszó
(C) FotóSarok - vizuális szolgáltató központ, Minden jog fenntartva.
E-mail:
Telefon: +36 30 663 2900  |  1092 Budapest, Erkel utca 6.