Szolgáltatások

Rendezvényfotózás

Vállaljuk céges partik, rendezvények, bálok, konferenciák, sajtótájékoztatók, termékbemutatók, tréningek fotózását, valamint magánszemélyek által szervezett programok professzionális fényképezését.

 

Esküvő és családi rendezvényfotózás

Vállaljuk esküvők és egyéb családi rendezvények (keresztelő, gyerekzsúr, évfordulós ünnepségek, stb.) professzionális fényképezését.

 

Tablófotózás

Vállalunk iskolák részére tablófotózást akár a helyszínen, akár a saját műtermünkben, valamint a tablóval kapcsolatos grafikai munkák elvégzését.

 

Műtárgyfotózás

Vállaljuk egyedi, vagy komplett hagyatéki műkincsek professzionális, speciális fényképezését (festmények, grafikák, kisplasztikák, kollázsok, szobrok, gyűjtemények, stb.).
A felvételeket akár a helyszínen, akár a saját műtermünkben tudjuk elkészíteni, rövid határidővel.
Árak a speciális szükségletek miatt megegyezés alapján.

 

Modell és referenciaalbum készítés

Vállaljuk modell és referenciaalbum készítését akár külső (vagy a megrendelő által szervezett, vagy miáltalunk bérelt) helyszínen, vagy a saját műtermünkben.
Profi sminkest és fodrászt tudunk biztosítani igény szerint. A fotózás ideje kb. 3 óra.
A képeket retusálva, igény szerinti elektronikus formátumban adjuk át, de lehetőség van nyomtatott album, egyedi kép, naptár vagy fotókönyv készítésére is a kiválasztott felvételekből.

 

Gyerekfotó

Vállaljuk kisgyermekek professzionális fényképezését saját műtermünkben, vagy a megrendelő által szervezett helyszínen. A képeket retusálva, igény szerinti elektronikus formátumban adjuk át, de lehetőség van nyomtatott album, egyedi kép, naptár vagy fotókönyv készítésére is a kiválasztott felvételekből. A fotózás időtartama 1- 1,5 óra.

 

Termékfotók

Vállaljuk tárgyak, termékek professzionális fotózását, a későbbi felhasználás igényeinek megfelelő formában és formátumban.
Elvégezzük a képek nyomdai előkészítését, valamint katalógus vagy kiadvány grafikai szerkesztését, nyomdai kivitelezését is a megrendelő igényei alapján.
Műtermünk elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy akár nagymennyiségű árut is rögtön a szállító járműből bepakoljunk a fényképezés helyére.

 

Arculati fotók

Vállaljuk szállodák, irodaházak, irodák, wellness klubok, sportlétesítmények, valamint bármilyen belső-külső tér és park hangulati- vagy katalógusfotózását. Elvégezzük a képek nyomdai előkészítését, valamint katalógus vagy kiadvány grafikai szerkesztését, nyomdai kivitelezését is a megrendelő igényei alapján.

 

Reklámfotók

Vállaljuk reklámfotók készítését saját műtermünkben, vagy a megrendelő által biztosított környezetben, professzionális világítástechnikai és felvételi eszközökkel. A felvételekhez szükség esetén modelleket tudunk biztosítani.