Csapatunk

Csapatunk

FOTÓSAROK ÜGYNÖKSÉG

Ügynökségünk

mindent megtesz a sikeredért…

FS-_0009_BekefiAndras

Békefi András

ügyvezető
Referencia képek

Az „igazgató úr“ kiemelkedő precizitással és kreativitással dolgozik grafikai munkái során, erre az igényességre törekszik a fényképezéskor is, és ezt várja el a csapat kezéből kikerülő munkák tekintetében.

FS-_0008_MichellerSzilvia

Micheller Szilvia

vezető fotográfus

+36 30 663 2880

Referencia képek

2010-ben végeztem  a FotóSarok triplex tanfolyamán ahol Szalmás Péter támogatásával vett 180 fokos fordulatot az életem. Már tanulóként rögtön a mély vízben találtam magam és nagyon gyorsan kipróbálhattam a sport-magazin-hír-rendezvény fotózást. Később  elvégeztem a MÚOSZ fotóriporter szakát.

Sportfotósnak vallom magam, ez áll hozzám a legközelebb, de riport-, modell-, rendezvény- és tárgyfotózásban is otthonosan mozgok. Jelenleg a FotóSarok keretein belül az Ferencvárosi Torna Club és a Budapesti Honvéd feladatait koordinálom, ezen kívül a Nemzeti Sport és az MLSZ külsős munkatársa vagyok. Kétszer nyertem Németh Ferenc díjat 2018 és 2019-ben, 2019-ben pedig a Médiaworks fotópályázatán voltam Sport, illetve Portré kategória II. helyezett.

FS-_0000_MolnarAdam

Molnár Ádám

vezető fotográfus

+36 30 216 6206

Referencia képek

Eleinte az újságírás iránt érdeklődtem, ezért a tanulmányaimat is ez irányban végeztem. 2012-ben végeztem a Kodolányi János Főiskola kommunikáció és médiatudomány szakán, majd a Schola Europa Akadémia sportkommunikátor szakán folytattam.

A fotós szakma alapjaival a FotóSarok oktatóközpontban ismerkedtem meg, amely mellett gyakornokként kezdtem el dolgozni a Népszavában, ahol 2015-től 2019-ig fotóriporterként dolgoztam. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatra tettem szert a különböző témákban, de leginkább mindig is a sport világa vonzott.

2019-től kerültem a FotóSarokhoz, ahol jelenleg a Ferencvárosi Torna Club labdarúgócsapatának fotósaként dolgozom. A Magyar Sajtófotó 2016 pályázatán Sport egyedi kategóriában második helyet értem el.

CSAPATUNK

FS-_0010_SzalmasPeter

Szalmás Péter

Fotográfus

Referencia képek

Megszállott sportfotós, aki vágyik a lelkes és tudásszomjjal rendelkező utódokra. Óriási hév hajtja fotózás közben, amely az alkotásban segíti.

FS-_0007_TumbaszHedi

Tumbász Hédi

Fotográfus

Referencia képek

1993 óta foglalkozom fotózással. A Blikk alapítótagjakén 22 évet a bulvár médiában töltöttem, néhány évig képszerkesztőként is dolgoztam. Kedvenc témáim: sport, színház, portréfotó és gasztronómia.

Munkahelyem a Nemzeti Sport, mellette szabadidőmben is fotózom, főként vitorlázást, rendezvényeket és családi fotózásokat.
Szerencsés vagyok, mert hobbim  a munkám. Szeretek fotózni, szinte mindig fotózom, legyen az bármilyen téma, ha megtetszik megörökítem.
A fotózás az egyik legjobb önkifejezési mód.

FS-_0006_SzilagyiAnna

Szilágyi Anna

Fotográfus

Referencia képek

Közgazdász tanulmányaim alatt kezdtem el komolyabban foglalkozni a fotózással. Hamar rájöttem, hogy a sport az, ami a leginkább közel áll a szívemhez, a témákat illetően.

2018 nyarától az Index.hu gyakornoka voltam, majd 2019 végén kezdtem el itt a FotóSaroknál dolgozni, amit nagyon élvezek, mert sporttal foglalkozhatok és egy jófej csapat tagja lehetek.

FS-_0004_PappGyorgy

Papp György

Fotográfus

Referencia képek

Fotózás, sok-sok éve szerelem, hobbi, mégis a 2009-es év, egy fotóiskola elvégzése hozta meg a fordulópontot, a tudatosságot számomra. Hálás vagyok, hogy nagyszerű emberek, igazi profik formálták látásmódomat. Azóta több workshopon vettem részt, ahol a fotózás számos területébe belekóstoltam. Az emberábrázolás áll hozzám a legközelebb, egy adott hangulat, a pillanat megörökítése, legyen akár portré, rendezvény, riport.

2012-ben lehetőségem nyílt élesben kipróbálni a sportesemények izgalmas pörgős világát, azóta a sportfotózás szenvedéllyé vált.
Eddigi munkáim során sikerült több tapasztalatot szereznem az alábbi témákban: termék, rendezvények, portré, és sportesemények fotózása. Minden egyes új munkához ugyanolyan lelkesedéssel állok hozzá, hiszen minden pillanat más, és számomra az jelenti a legnagyobb örömöt, ha az elkészült kép ugyanazt adja vissza, amit abban a pillanatban megéltek.

FS-_0005_NemethAndrea

Németh Andrea

Fotográfus

FS-_0003_HalaszEniko

Halász Enikő

Irodavezető