Magunkról

Magunkról

Nézz be hozzánk...

Miért válaszd a FotóSarkot?

Fénykép és fénykép között hatalmas különbség lehet! Üzleti sikerei, személyes karrierje és élete legcsodálatosabb pillanatainak emléke mind néhány jól elkészített fényképen múlhat. Ahány feladat, annyi megvalósítási forma a modern, formabontó, kreatív dinamizmustól a klasszikus ideákat követő, precíz megtervezettségig.
A FotóSarok ügynökség 2010 óta arra törekszik, hogy a legmagasabb minőségi igényeket kielégítő képanyagot készítsen megrendelőik számára! Ehhez garancia a legmagasabb szintű szakmai hozzáértésünk és a mindig megújuló kreatív fantáziánk. Csapatunkat a lehető legjobb, legkorszerűbb technikával rendelkező, többszörösen díjazott fotósok alkotják, akik kiemelkedő színvonalú portfólióval rendelkeznek, és az élet különböző témáiban teljesítenek kiemelkedően. Így a színházi fotótól a sporton át a reklámfotóig, minden feladatra tudunk megfelelő embert biztosítani a fővárosban és az ország egész területén.

Küldetésünk és Mottónk

Profizmus

Tapasztalt munkatársak, korszerű technika, többszörösen díjazott tudás!

Szakértelem / Tapasztalat

Munkatársaink kiemelkedő szakmai tudással rendelkeznek és a FotóSarok immár 2010 óta áll partnerei, megrendelői rendelkezésére.

Megbízhatóság

Megfelelő létszámmal rendelkezünk, éppen ezért azonos időben több helyen is biztonsággal el tudjuk látni feladatainkat.

Gyorsaság

A munka elvégzésétől számított 24 órán belül a képek Nálad lesznek!

Lépj kapcsolatba velünk!

Ha kérdésed van, írj nekünk.

PARTNEREINK