Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Gyorsan, profin, hibátlanul!

SPORTESEMÉNYEK

Vállaljuk különböző sportegyesületek számára sporteseményeik, sajtótájékoztatóik és csapatfotózásaik professzionális fényképezését.

PORTRÉFOTÓZÁS

Vállalunk kreatív és hagyományos portréfotózást. Legyen szó akár egy önéletrajzról vagy akár egy társkeresőről. Egyedi igényekre szabva, előre lebeszélt időpontban a Fotósarok stúdiójában.

RENDEZVÉNYFOTÓZÁS

Vállaljuk céges partik, rendezvények, bálok, konferenciák, sajtótájékoztatók, termékbemutatók fotózását, valamint magánszemélyek által szervezett programok professzionális fényképezését.

TERMÉK-, MŰTÁRGY-, ÉTELFOTÓZÁS

Vállaljuk tárgyak, termékek professzionális fotózását, a későbbi felhasználás igényeinek megfelelő formában és formátumban.
Egyedi műkincsek professzionális, speciális fényképezését (festmények, grafikák, kisplasztikák, szobrok) rövid határidőn belül a helyszínen vagy a saját műtermünkben végezzük.
Az ételfotózás speciális és igen bonyolult területe a fényképészetnek. Ehhez profi csapatra van szükség. A képeket a helyszínen vagy akár saját műtermünkben is elkészítjük.

ESKÜVŐ, GYEREK ÉS CSALÁDI FOTÓZÁS

Vállaljuk esküvők, kisgyermekek (saját műtermünkben) és egyéb családi rendezvények (keresztelő, gyerekzsúr, évfordulós ünnepségek stb.) professzionális fényképezését.

TABLÓFOTÓZÁS

Vállalunk iskolák részére tablófotózást akár a helyszínen, akár a saját műtermünkben, valamint a tablóval kapcsolatos grafikai munkák elvégzését.

REKLÁMFOTÓZÁS

Vállaljuk reklámfotók készítését saját műtermünkben, vagy a megrendelő által biztosított környezetben, professzionális világítástechnikai és felvételi eszközökkel. (A felvételekhez szükség esetén modelleket tudunk biztosítani.)